Cum recuperez poze de pe iPhone?

Am sters din greseala niste poze de pe iPhone si as vrea sa le recuperez. Sa va spun ce am facut ca sa le recuperez, iar daca mai aveti si voi alte variante va rog mult sa le scrieti in comentarii la acest articol. Ar fi de ajutor si pentru mine, dar si pentru multi altii care ajung sa citeasca acest articol in cautarea rezolvarii unei astfel de probleme.

Pai … in primul rand, nu am mai facut nici o alta poza cu telefonul ca datele sa nu se suprascrie. In al doilea rand am incercat vreo 7 aplicatii software de pe internet care promiteau recuperarea pozelor sterse de pe iPhone. Toate aplicatiile imi vedeau pentru scanare doar hard disk-ul laptopului sau eventualele camere foto atasate la acesta. Numai iPhone-ul nu. Avand in vedere ca iPhone nu suporta card de memorie si toate pozele se stocheaza in memoria interna a dispozitivului, inteleg ca e mai dificil.

Mentionez ca nu am un back-up recent astfel incat sa dau restore din iTunes. Asta imi este invatatura de minte ca sa fac back-up zilnic de acum inainte. Daca aveam back-up la datele pe care vreau sa le recuperez era simplu.

Conteaza mai putin cum am pierdut pozele. Sa zicem doar ca e vorba de eroare umana, nu de update la iOS 5 (nu e cazul la iPhone 4S) care inteleg ca pe anumite dispozitive face ceva probleme la camera roll. Din pacate, am citit pe anumite forumuri ca nu exista rezolvare in cazul meu si ca fotografiile nu mai pot fi recuperate odata sterse. Eu cred ca asa cum se pot recupera date de pe un hdd sau de pe un card de memorie (ce are o structura de stocare asemanatoare cu memoria interna), asa s-ar putea recupera si datele de pe un iPhone in cazul de fata. Si nu vorbim numai de iPhone pentru ca procedura ar trebui sa fie asemanatoare si in cazul altor smartphoneuri.

Am realizat acest articol ca sa adunam cat mai multi oameni care au acesta problema si cat mai multi oameni care ne-ar putea ajuta in rezolvarea acestei probleme. Sunt convins ca sunt destui oameni binevoitori care ne-ar putea lasa un comentariu de ajutor la acest articol!

Multumim anticipat!

Eu si ceilalti utilizatori care vor sa recupereze niste poze sterse de pe iPhone :D !

11 thoughts on “Cum recuperez poze de pe iPhone?

 1. Andreea

  am si eu o problema.. :(
  am dat restore la iphone, facusem back-up inainte cu vreo o saptamana… si acum nu stiu cum sa fac sa imi recuperez datele ( in special pozele ) de dinainte, va rog sa ma ajutati daca stiti cum se face, multumesc frumooss .

  Reply
 2. Pingback: pinKLove.ro » Blog Archive Cum recuperez poze de pe iPhone? | GSMRo

  1. Gabriel Ursan

   Pai la iPhone nu pot seta asta :( . Oricum, am testat si cu alte softuri similare care mi-au gasit poze pe laptop care nici nu stiam ca sunt (inclusiv poze dinainte de nenumarate reinstalari de Windows), dar nu am gasit nimic care sa ma ajute. Oricum, iti multumesc foarte mult pentru tot.

   Reply
 3. sa mor eu

  Ba omule =)))) tu esti de coma ma jur :) ))))) ai scris acolo : “Sa va spun ce am facut ca sa le recuperez ” Dar nu ne-ai explicat nimic si mai jos “oameni care ne-ar putea ajuta in rezolvarea acestei probleme.” Deci tu nici nu sti cum sa le recuperezi…in acest “articol” tu ceri ajutorul, nu oferi ajutor…nu vad rostul acestui “articol” ..
  Am si eu problema aceasta, nu cu poze ci cu mesaje…o serie de 500-1000 mesaje sterse si caut diperat sa le recuperez…am plans o saptamana dupa ele…in fine…o sa uramaresc acest site daca ma poate ajuta cineva…i raman recunoscator…

  Reply
 4. MeMe

  Eu am o alta problema cu iphonul meu. Nu pot sa fac poze sau sa intru pe net deoarece de fiecare data cand incerc acest lucru imi da “eroare card de memorie”.Nu inteleg nimic, va rog ajutati-ma…

  Reply
  1. Gabriel Ursan

   Cu parere de rau, trebuie sa iti spun ca nu ai un iPhone original. Ai cel mai probabil un iPhone fake. Nici un iPhone original nu are card de memorie, deci nu poate prezenta aceasta eroare.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>